Veel gestelde vragen | Football Tickets 2Go

Veel gestelde vragen

Zijn onze zitplaatsen in het stadion naast elkaar?

FootballTickets2Go geeft u 100% garantie dat u tot twee personen naast elkaar zit in het stadion. Bij groepen vanaf drie personen kan uw groep verdeeld worden in kleinere groepen. Indien u graag met het hele gezelschap naast elkaar wilt zitten, vragen wij u om voor uw bestelling contact met ons op te nemen. Wij zullen dan de mogelijkheden voor u onderzoeken.


Zijn mijn voetbaltickets gegarandeerd?

Zodra u betaald heeft en een bevestiging heeft ontvangen worden de voetbalkaarten voor u besteld. Mochten we echter geen kaarten kunnen krijgen, dan hoort u dit binnen 24-uur.


Waarom zijn de prijzen op het ticket veel goedkoper dan wat ik er voor betaald heb?

Wedstrijdkaarten worden in veel gevallen verkregen via buitenlandse leveranciers en via de clubs zelf door het gebruik van membercards. De prijzen van de wedstrijdkaarten worden altijd bepaald conform de marktwaarde die op dat moment geldt voor betreffende wedstrijd. De prijs wordt gebasseerd op basis van vraag en aanbod. Hierdoor kan het dus voorkomen dat wij een veel hoger bedrag als de originele kaartprijs dienen te betalen.

 

Waarom maken wij gebruik van seizoen-en membercards?

Wanneer u voor de wedstrijd seizoen-of membercards heeft ontvangen dan dienen deze na, bij voorkeur op de avond na de wedstrijd, door de klant  te worden geretourneerd bij de receptie van uw hotel. In het geval u geen hotel heeft, dan dient u de kaarten bij terugkomst binnen 1 werkdag te retourneren naar FootballTickets2Go. Bij verlies of niet op tijd retourneren van de seizoen- of membercards zullen de kosten, eventueel aangevuld met geleden schade, volledig worden doorberekend aan de klant.


Zijn onze zitplaatsen tussen de thuis of uit supporters?

We leveren altijd zitplaatsen tussen de thuis supporters, tenzij u voor iets anders heeft gekozen.


Zijn mijn stoelnummers al bekend op het moment van boeken?

De exacte stoelnummers zijn tijdens het boeken nog niet bekend wel in welke categorie de zitplaatsen zijn.


Kan ik mijn bestelling annuleren?

FootballTickets2Go garandeert elke bestelling daarom is het niet mogelijk om te annuleren. Als een wedstrijd wordt verzet, dan zijn de kaarten geldig voor de nieuwe wedstrijddatum. Als de wedstrijd wordt geannuleerd en niet opnieuw wordt gepland krijgt u uw geld terug. Indien u echt niet kunt gaan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Wij zullen dan naar een oplossing voor u zoeken.


Hoe ontvang ik mijn voetbaltickets?

Uw voetbaltickets kunnen op vijf manieren worden geleverd: 

1) E-tickets (elektronische ticket) deze ontvangt u in uw mailbox en kunt u zelf uitprinten of u ontvangt ze via WhatsApp en kunt u ze opslaan in Wallet van je telefoon
2) Ze worden per koerier bezorgd in uw hotel. Dit gebeurt uiterlijk op de wedstrijddag voor 10:00 (lokale tijd). Uw hotelreceptie tekent voor ontvangst van de voetbaltickets.
3) Wij sturen ze per aangetekende post aan u op. U ontvangt per e-mail een tracking nummer zodat u de zending kunt volgen.


Kan ik ook telefonische of per fax boeken?

Helaas is het niet mogelijk om per telefoon of fax te boeken. Om het boeken zo efficiënt mogelijk te laten verlopen vragen wij u om uw bestelling online te doen op onze website en meteen te betalen.
Waarom zijn de prijzen hoger dan de kostprijs (prijs wat op het wedstrijdkaartje staat)?

FootballTickets2Go koopt de voetbaltickets niet altijd rechtstreeks in bij de voetbal clubs maar via ticketmakelaars (ticket brokers). De prijzen worden bepaald door de vraag op de markt en de desbetreffende club/ wedstrijd. Hoe hoger de vraag hoe duurder en moeilijker het is om de voetbalkaarten in te kopen.


Ik wil de voetbaltickets cadeau geven! Kan dat?

U kunt de voetbaltickets gewoon online bestellen en betalen, de kaarten staan niet op naam en kunnen dus door iedereen gebruikt worden. Indien de kaarten op naam worden gezet nemen wij na uw bestelling contact met u op.


Krijgen kinderen een extra korting?

Helaas is er geen kinderkorting van toepassing op voetbaltickets. Onze ticketmakelaars (ticket brokers) hanteren één prijs ongeacht leeftijd.


Krijgen wij als groep nog een korting?

Voor bestellingen van meer dan 9 personen vragen wij u contact met ons op te nemen. Wij zullen dan de mogelijkheden voor u onderzoeken.


Is de BTW inbegrepen in de prijs?

Onze prijzen zijn altijd all-in prijzen. BTW is dan ook reeds verwerkt in onze prijzen op de website.


Welke kosten komen er nog bij op de prijzen op de website?

Er komen geen extra kosten bij wij hebben gekozen voor all-in prijzen. Dat werkt voor zowel u als voor ons het makkelijkst en duidelijkst.


Ik heb geen e-mail bevestiging van mijn bestelling ontvangen. Hoe kan dat?

In de meeste gevallen komt dit doordat onze e-mail bevestiging door uw e-mail provider is aangemerkt als spam (ongewenste mail). In dat geval kunt u onze e-mail dus terugvinden in uw spam box. Als dit niet het geval is kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen de e-mail dan nogmaals aan u verzenden.

Daarom FootballTickets2Go

Mogelijkheden t/m 4-plaatsen naast/bij elkaar

Veilig en betrouwbaar bestellen.

Zeer ruim aanbod.

Op tijd bezorging van uw kaarten

Snel en persoonlijk contact

Scherpe prijzen.

Ervaringen

FootballTickets2Go, Dé specialist in voetbaltickets

FootballTickets2Go is een online platform die losse voetbal tickets aanbiedt voor live voetbalwedstrijden in heel Europa. FootballTickets2Go streeft ernaar om iedereen de kans te bieden om een Europese topclub te kunnen bezoeken. Ons ticketaanbod is breed zo kunt u kennis maken met diverse topclubs in heel Europa. FootballTickets2Go werkt samen met verschillende ticketmakelaars (ticket brokers) en heeft klanten over de hele wereld.

FootballTickets2Go geeft 100% garantie voor je tickets. FootballTickets2Go garandeert zitplaatsen naast elkaar. FootballTickets2Go is veilig en betrouwbaar. FootballTickets2Go garandeert je tevredenheid. FootballTickets2Go wenst je een geweldige en onvergetelijke tijd!

Heeft u nog verdere suggesties hoe we onze diensten/ service kunnen verbeteren? Neem dan contact met ons op.