Klachten & Retouren | Football Tickets 2Go
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Klachten & Retouren

Klachten: 

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten zo snel mogelijk bij ons kenbaar te maken. U kunt ons per what’s app chat bereiken (plaats hier de link). Doet u dat vooral ook als u al reeds in het buitenland bent om de wedstrijd te bezoeken. Dan kunnen we ter plekke proberen dit nog voor u op te lossen. Wilt u achteraf uw klacht bij ons neerleggen, stuurt u ons dan een email  via  info@footballtickets2go.com .

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Retouren & Herroepingsrecht: 

Toegangskaarten kunnen nooit geretourneerd worden;

Toegangskaarten die u via deze webwinkel koopt worden direct besteld. Omdat de (voorlopige) speeldatum en de locatie bij aanschaf van deze kaarten vast staat is het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. 

Daarom FootballTickets2Go

Mogelijkheden t/m 4-plaatsen naast elkaar

Veilig en betrouwbaar bestellen.

Zeer ruim aanbod.

Op tijd bezorging van uw kaarten

Snel en persoonlijk contact

Scherpe prijzen.

Ervaringen

FootballTickets2Go, Dé specialist in voetbaltickets

FootballTickets2Go is een online platform die losse voetbal tickets aanbiedt voor live voetbalwedstrijden in heel Europa. FootballTickets2Go streeft ernaar om iedereen de kans te bieden om een Europese topclub te kunnen bezoeken. Ons ticketaanbod is breed zo kunt u kennis maken met diverse topclubs in heel Europa. FootballTickets2Go werkt samen met verschillende ticketmakelaars (ticket brokers) en heeft klanten over de hele wereld.

FootballTickets2Go geeft 100% garantie voor je tickets. FootballTickets2Go garandeert zitplaatsen naast elkaar. FootballTickets2Go is veilig en betrouwbaar. FootballTickets2Go garandeert je tevredenheid. FootballTickets2Go wenst je een geweldige en onvergetelijke tijd!

Heeft u nog verdere suggesties hoe we onze diensten/ service kunnen verbeteren? Neem dan contact met ons op.