Update Coronavirus & De Corona tegoedbon

Het Corona virus heeft grote impact op de komende voetbalwedstrijden.
Vooralsnog zijn de volgende wedstrijden/competities uitgesteld. Zodra er nieuws is, melden we dat op deze website

Premier League ( Engeland ):

Alle wedstrijden van het lopende seizoen 2019-2020 zijn uitgesteld tot een nog te bepalen datum

Bundesliga ( Duitsland ):

Het seizoen 2019-2020 wordt herstart op zaterdag 16 mei 2020. Alle wedstrijden worden zonder publiek gespeeld.

La Liga ( Spanje ):

Alle wedstrijden van het lopende seizoen 2019-2020 zijn uitgesteld tot een nog te bepalen datum

Lique 1 ( Frankrijk ):

Het seizoen 2019-2020 is per direct beëindigd.

Serie A. ( Italie ):

Alle wedstrijden van het lopende seizoen 2019-2020 zijn uitgesteld tot een nog te bepalen datum

Primeira Liga ( Portugal ):

Het seizoen 2019-2020 wordt op 04 juni a.s. herstart. Alle wedstrijden worden zonder puliek gespeeld.

SPL ( Schotland ):

Het seizoen 2019-2020 is per direct beëindigd.

Indien u bij ons een los ticket of losse tickets geboekt heeft voor een van deze competities, dan proberen wij u zo spoedig mogelijk per email te informeren. Wij informeren eerst alle klanten waarvan de wedstrijden uitgesteld zijn. Klanten met een geboekte wedstrijd en waarvan nog geen nieuws bekend is, krijgen in een later stadium een email als er nieuws is.

Op dit moment is nog niet bekend wanneer de uitgestelde wedstrijden ingehaald gaan worden. Uw reeds gekochte wedstrijdenkaarten blijven geldig voor de nieuwe (nog nadere te bepalen) wedstrijddatum. Omdat de wedstrijdkaarten geldig blijven is het op dit moment niet mogelijk uw kaarten kosteloos te annuleren. Wij kunnen op dit moment niet overgaan tot een vergoeding van deze wedstrijdkaarten. Wij begrijpen dat dit voor u een vervelende situatie kan zijn, toch vragen wij hiervoor uw begrip.

Mocht u vragen hebben over uw geboekte voetbaltickets en u heeft nog geen email ontvangen, stuurt u dan een e-mail naar info@footballtickets2go.com o.v.v. uw factuurnummer. 
Bij nieuwe ontwikkelingen zullen wij deze pagina verversen met de laatste updates.

Op dit moment is de situatie en ons beleid het volgende:

Zoals u hierboven per competitie heeft kunnen lezen zijn de meeste wedstrijden uitgesteld.

Dit betekend dat uw wedstrijdkaarten geldig blijven voor de nieuwe wedstrijd datum. Wanneer dat zal zijn, is op dit moment nog niet bekend. Zodra dit bekend is zullen wij u hier per email over berichten. Omdat op dit moment de wedstrijdkaarten nog geldig zijn is het niet mogelijk uw kaarten kosteloos te annuleren. Ook wij krijgen nu geen vergoeding voor deze kaarten. Wij begrijpen dat dit voor u een vervelende situatie kan zijn, toch vragen wij hiervoor u begrip.

Mocht de UEFA/voetbalbond van het des betreffende land alsnog beslissen dat wedstrijden zonder publiek gespeeld gaan worden of afgelast geworden, dan zullen we overgaan tot het vergoeden van de kosten middels een Corona tegoedbon, die geldig is voor het gehele seizoen 2020-2021 waarmee u uit ons volledige assortiment t.z.t een nieuwe wedstrijd kan uitzoeken ter waarde van uw huidige boeking. 

Wanneer ontvang ik een Corona Tegoedbon.

Zodra er een definitieve beslissingen  bekend is gemaakt vanuit het land waar u de wedstrijd zou bezoeken. Gaan wij proberen binnen 14 dagen de Corona Tegoedbon aan u toe te sturen. Helaas komt onze mail soms in de SPAM terecht. Wilt u deze checken als u na 14 dagen nog niks van ons ontvangen heeft.

 Voorwaarden Corona Tegoedbon

- De Corona Tegoedbon is  geldig vanaf het moment dat u hem heeft ontvangen tot en met 31-05-2021

- U kunt de Corona Tegoedbon gebruiken voor alle tickets voor alle wedstrijden van het seizoen 2020-2021 uit ons uitgebreide assortiment.

- U hoeft uw Corona Tegoedbon niet in 1 keer op te maken. Als er nog een bedrag over is, kun je dit gebruiken voor een volgende boeking, totdat het saldo op is of de geldigheidsdatum is verstreken.

Aanvraag terugbetaling na 1 jaar

Als u de Corona Tegoedbon na 31-05-2021 niet of niet helemaal hebt gebruikt, kun je een aanvraag doen voor restitutie. Dit kan voor het hele bedrag van de Corona Tegoedbon zijn of een gedeelte daarvan

 

Alle overige voorwaarde vindt u onderaan dit bericht.

 

Waarom de Corona Tegoedbon?

Reis- en evenementen branche zijn hard getroffen door deze Corona Crisis en zullen nog heel lang hier van de gevolgen merken. Mede omdat we hoogstwaarschijnlijk als laatste pas kunnen op starten als we in Europa door deze bizarre tijd heen komen.

Wij doen er met alle bedrijven in de reis- en evenementensector alles aan om de branche financieel zo gezond mogelijk te houden. Dat gaat onmogelijk als al deze bedrijven op korte termijn hun klanten massaal terug moeten gaan betalen.

Dat geldt ook voor ons. Wij zijn namelijk niet de organisator, maar tussenleverancier. Wij zijn voor vergoedingen afhankelijk van onze leveranciers. Het zal in de meeste gevallen maanden duren voordat ook wij vergoedingen gaan ontvangen en soms ontvangen ook wij vouchers. Daar willen we onze reizigers niet op laten wachten, mede ook daarom een Corona Tegoedbon.

Er is nu pas besloten is dat de wedstrijden gespeeld gaan worden zonder publiek. In deze buitengewone omstandigheden, kiezen wij zoals zoveel bedrijven voor een tegoedbon.

We graag willen laten zien dat we er alles aan doen om samen tot een oplossing te komen en stuurde daarom ook u de bon zo snel als mogelijk is toe. 

Wij hopen met de Corona Tegoedbon u een zo’n goed mogelijk aanbod te doen, en waarderen het enorm als u deze bon wilt accepteren. Wij kunnen op dit moment niet overgaan tot een vergoeding van de wedstrijdkaarten. Wij begrijpen dat dit voor u een vervelende situatie kan zijn, toch vragen wij hiervoor uw begrip.

 

Bij nieuwe ontwikkelingen zullen wij deze pagina verversen met de laatste updates.

 

 

Overige voorwaarden FootballTickets2Go Corona-Tegoedbon.

 

U heeft bij FootballTickets2Go wedstrijdkaarten gekocht. Naar aanleiding van de uitzonderlijke situatie die is ontstaan als gevolg van het coronavirus/COVID-19 is uw reis geannuleerd en heeft u een ‘Corona-Tegoedbon’ ontvangen. Zo hoeft u niet meteen te beslissen voor welke nieuwe wedstrijdkaarten u kiest. U kunt de Tegoedbon bij FootballTickets2Go inwisselen onder de hierna te noemen voorwaarden.

 

1. U heeft van FootballTickets2Go, gevestigd aan Laan van Wateringse veld 735

2548 BN  DEN HAAG, Nederland, KvK-nummer 69006989 (hierna: ‘FootballTickets2Go’) een Tegoedbon ontvangen omdat uw wedstrijdkaarten zijn geannuleerd wegens onvermijdbare en buitengewone omstandigheden ten gevolge van het coronavirus/COVID-19.

 

2. Onderstaande informatie staat specifiek op uw Tegoedbon vermeld:

- De naam ‘Corona-Tegoedbon’;

- De uitgiftedatum van de Corona-Tegoedbon;

- De geldigheidsduur van de Corona-Tegoedbon;

- De waarde van de Corona-Tegoedbon;

- Geldigheid van de Corona-Tegoedbon.

 

3. Alleen door FootballTickets2Go uitgegeven Corona-Tegoedbonnen met de bovenstaande informatie zijn geldig.

 

4. De Corona-Tegoedbon kan uitsluitend worden ingewisseld voor een wedstrijdkaarten welke worden aangeboden door FootballTickets2Go via de website www.Footballtickets2go.com

 

5. U kunt kiezen uit het gehele aanbod aan voetbalkaarten op www.Footballtickets2go.com; het hoeft niet dezelfde wedstrijd of competitie te zijn. Wanneer de reissom van de nieuwe wedstrijdkaarten hoger uitvalt, betaalt u de meerkosten. Wanneer de nieuwe wedstrijdkaarten goedkoper zijn, dan krijgt u een nieuwe Corona Tegoedbon t.w.v.  het resterende bedrag.

 

6. Wanneer u een nieuwe boeking wilt maken, dan dient u dat via de mail te doen. Stuur uw aanvraag naar: info@footballtickets2go.com.

U geeft dan aan:

- Welke wedstrijd u wenst te bezoeken

- Hoeveel kaarten 

- Welke Categorie:

- Uw naam

- Factuurnummer

- Tegoedbon nummer

- Waarde van de Tegoedbon.

Het is niet mogelijk om via de website rechtstreekse kaarten aan te schaffen.

7. Met de Tegoedbon van uw geannuleerde kaarten kunt u tot uiterlijk einde seizoen 2020-2021 een nieuwe boeking maken. Blijft er van uw Tegoedbon een bedrag over dan mag de nieuwe Corona-Tegoedbon eventueel ook gebruikt worden voor het seizoen 2021-2022.

 

8. Nadat u uw Corona-Tegoedbon heeft ingewisseld en een nieuwe boeking hebt gemaakt, zijn op de nieuwe boeking de reguliere FootballTickets2Go Algemene voorwaarden van toepassing. Hiermee gaat u akkoord bij het maken van de nieuwe boeking.

 

9. Alleen de hoofdboeker van de wedstrijdkaarten kan de Tegoedbon inwisselen.

 

10. Aan druk- en/of zetfouten kunnen geen rechten worden ontleend.

 

11. Wanneer u geen gebruik maakt van de Corona tegoedbon, dan is de tegoedbon inwisselbaar voor contanten. Nadat de voucher verlopen is, kunt u ons een email sturen, dat u graag volledige restitutie wilt voor uw voetbalkaarten. Wij zullen dan z.s.m. het bedrag aan u overmaken.

 

12. De Corona-Tegoedbon is niet overdraagbaar. 

 

Wij trachten ernaar om binnen 48 uur uw email te beantwoorden. 

Hopende op uw begrip

Team FootballTickets2Go

Daarom FootballTickets2Go

  • 100% garantie voor je tickets
  • Garandeert tot 3 zitplaatsen naast elkaar
  • Veilig en betrouwbaar bestellen.
  • Op tijd bezorging van uw kaarten
  • Snel en persoonlijk contact
  • Officieel partner van VoetbalOnTour
  • Zeer ruim aanbod van kaarten en categorieën.

FootballTickets2Go, Dé specialist in voetbaltickets

FootballTickets2Go is een online platform die losse voetbal tickets aanbiedt voor live voetbalwedstrijden in heel Europa. FootballTickets2Go streeft ernaar om iedereen de kans te bieden om een Europese topclub te kunnen bezoeken. Ons ticketaanbod is breed zo kunt u kennis maken met diverse topclubs in heel Europa. FootballTickets2Go werkt samen met verschillende ticketmakelaars (ticket brokers) en heeft klanten over de hele wereld.

FootballTickets2Go geeft 100% garantie voor je tickets.
FootballTickets2Go garandeert zitplaatsen naast elkaar.
FootballTickets2Go is veilig en betrouwbaar.
FootballTickets2Go garandeert je tevredenheid.
FootballTickets2Go wenst je een geweldige en onvergetelijke tijd!

Heeft u nog verdere suggesties hoe we onze diensten/ service kunnen verbeteren? Neem dan contact met ons op.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Altijd als eerste de nieuwste wedstrijden in je mailbox?