Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Boek met COVID-19 garantie !!!

Wij kunnen ons voorstellen dat u heel graag voetbaltickets wilt kopen, maar dat u twijfelt i.v.m. de steeds wisselende berichtgeving en eventuele beperkingen met betrekking tot COVID-19.

Deze onzekerheid willen wij graag wegnemen, daarom hanteren wij voor alle nieuwe boekingen vanaf 16 juni 2021 de Corona annuleringsgarantie. Mocht de wedstrijd, waarvoor u bij ons kaarten koopt, vanwege Corona/COVID-19 alsnog zonder publiek gespeeld worden of met minder publiek zodat uw toegangsbewijzen helaas komen te vervallen, dan worden deze kaarten volledig vergoedt middels de Corona tegoedbon. Deze is dan zelfs 2 seizoenen geldig en heeft dezelfde waarde als het aankoopbedrag van uw wedstrijdkaarten. U bent dus NOOIT uw geld kwijt.

Wij hopen hiermee uw twijfel weg te nemen en dat u met veel plezier uit kijkt naar het bezoeken van een internationale voetbalwedstrijd. Bij FootballTickets2Go kunt u met een gerust hart voetbalkaarten kopen voor het seizoen 2022-2023. 

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar info@footballtickets2Go.com 

(**) Wanneer u de nieuwe boeking heeft gedaan met een Corona tegoedbon die u eerder van ons ontvangen heeft, dan ontvangt u ook weer een voucher als tegoedbon en geen geld terug.

LET OP: U BENT ER ZELF VERANTWOORDELIJK VOOR DAT U OP DE HOOGTE BENT VAN DE GELDENDE REGELS EN RESTRICTIES VAN HET LAND WAAR UW WEDSTRIJD PLAATS VINDT. INDIEN U HIER VRAGEN OVER HEEFT, DAN GELIEVE VOORDAT U BOEKT BIJ ONS TE INFORMEREN. NA DE BOEKING ZIJN DIT GEEN GELDENDE REDENEN OM UW TICKETS TE ANNULEREN. 

Daarom FootballTickets2Go

Garandeert tot 3 zitplaatsen naast elkaar

Veilig en betrouwbaar bestellen.

Zeer ruim aanbod.

Op tijd bezorging van uw kaarten

Snel en persoonlijk contact

Scherpe prijzen.

Ervaringen

FootballTickets2Go, Dé specialist in voetbaltickets

FootballTickets2Go is een online platform die losse voetbal tickets aanbiedt voor live voetbalwedstrijden in heel Europa. FootballTickets2Go streeft ernaar om iedereen de kans te bieden om een Europese topclub te kunnen bezoeken. Ons ticketaanbod is breed zo kunt u kennis maken met diverse topclubs in heel Europa. FootballTickets2Go werkt samen met verschillende ticketmakelaars (ticket brokers) en heeft klanten over de hele wereld.

FootballTickets2Go geeft 100% garantie voor je tickets. FootballTickets2Go garandeert zitplaatsen naast elkaar. FootballTickets2Go is veilig en betrouwbaar. FootballTickets2Go garandeert je tevredenheid. FootballTickets2Go wenst je een geweldige en onvergetelijke tijd!

Heeft u nog verdere suggesties hoe we onze diensten/ service kunnen verbeteren? Neem dan contact met ons op.