Boek met COVID-19 garantie !!!

Wij kunnen ons voorstellen dat u heel graag voetbaltickets wilt kopen, maar dat u twijfelt i.v.m. de steeds wisselende berichtgeving en eventuele beperkingen met betrekking tot COVID-19.

Deze onzekerheid willen wij graag wegnemen, daarom hanteren wij voor alle nieuwe boekingen vanaf 16 juni 2021 de Corona annuleringsgarantie. Mocht de wedstrijd, waarvoor u bij ons kaarten koopt, vanwege Corona/COVID-19 alsnog zonder publiek gespeeld worden of met minder publiek zodat uw toegangsbewijzen helaas komen te vervallen, dan worden deze kaarten volledig aan u vergoedt. Wij betalen zelfs binnen 14 dagen na wedstrijddatum aan u terug (**). Geen Vouchers of Tegoedbonnen, maar geld terug op uw bankrekening.*

Wij hopen hiermee uw twijfel weg te nemen en dat u met veel plezier uit kijkt naar het bezoeken van een internationale voetbalwedstrijd. Bij FootballTickets2Go kunt u met een gerust hart voetbalkaarten kopen voor het seizoen 2021-2022. 

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar info@footballtickets2Go.com 

*het is helaas niet mogelijk om geld terug te storten op een Credit Card. De vergoeding betalen wij dan terug via uw IBAN

(**) Wanneer u de nieuwe boeking heeft gedaan met een Corona tegoedbon die u eerder van ons ontvangen heeft, dan ontvangt u ook een voucher als tegoedbon en geen geld terug.

Daarom FootballTickets2Go

  • 100% garantie voor je tickets
  • Garandeert tot 3 zitplaatsen naast elkaar
  • Veilig en betrouwbaar bestellen.
  • Op tijd bezorging van uw kaarten
  • Snel en persoonlijk contact
  • Zeer ruim aanbod van kaarten en categorieën.

FootballTickets2Go, Dé specialist in voetbaltickets

FootballTickets2Go is een online platform die losse voetbal tickets aanbiedt voor live voetbalwedstrijden in heel Europa. FootballTickets2Go streeft ernaar om iedereen de kans te bieden om een Europese topclub te kunnen bezoeken. Ons ticketaanbod is breed zo kunt u kennis maken met diverse topclubs in heel Europa. FootballTickets2Go werkt samen met verschillende ticketmakelaars (ticket brokers) en heeft klanten over de hele wereld.

FootballTickets2Go geeft 100% garantie voor je tickets.
FootballTickets2Go garandeert zitplaatsen naast elkaar.
FootballTickets2Go is veilig en betrouwbaar.
FootballTickets2Go garandeert je tevredenheid.
FootballTickets2Go wenst je een geweldige en onvergetelijke tijd!

Heeft u nog verdere suggesties hoe we onze diensten/ service kunnen verbeteren? Neem dan contact met ons op.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Altijd als eerste de nieuwste wedstrijden in je mailbox?